Casper og Casper på testtur

Efter en fantastisk dansk weekend er det tid for det nye hold til at teste evnerne i udlandet.

I en rigtig flot dansk weekend der bl.a. bød på sejr til Christian Rasmussen F4 i USA, og en rigtig flot testweekend af Aske Nygaard Bramming i selvsamme løb, for øjnene af Formel 1 bossen – så er der lagt op til et par spændende dage for vores 2018 mester og vicemester.

De to konkurrenter i det danske Formel 4 mesterskab, tester for samme team i Barcelona

De to gange Casper, nemlig Casper T. Hansen og Casper Pilgaard skal begge teste i Formel Renault 2.0. Begge kørere skal teste for det anerkendte britiske team Fortec Motorsports. Testen køres på Circuit de Catalunya – den samme bane hvor deres landsmand Christian Lundgaard i weekenden sikrede sig rookiemesterskabet og den samlede 2. plads i Formel Renault 2.0 Eurocup.

Forberedelserne er færdige, der er støbt sæder og de to danske vikinger er topmotiverede og glæder sig rigtig meget til at vise at de har det der skal til for at være med helt fremme i udlandet. Næste skridt i karrieren handler dog ikke kun om at præstere godt til den kommende test. Der er stor interesse for de to kørere, men der skal også en stor sum penge til, for at kunne sætte sig tilrette i et permanent 2019 sæde. Først gælder det dog testen, og i Renault Formel 4 Danmark, krydser vi fingre for at “vore” to drenge viser hvad de kan.

I kan følge dem på deres Facebook og Instagram

@casper_thansen – @CasperT.HansenMotorsport

@_casper_pilgaard – @pilgaardmotorsport

 

Del nyheden
Facebook
Twitter
Email