Hvem tager pokalerne på Djursland?

Flere kørere har vinderpotentiale, når fjerde afdeling af Nordic 4-mesterskabet køres på Ring Djursland i weekenden.

Efter tre afdeling af årets mesterskab er det svært at finde én favorit til weekendens løb på den bakkede racerbane placeret på Jyllands næse.

For tre uger siden var formelkørerne samlet på Gelleråsen Arena i Sverige, hvor Mathias Bjerre Jakobsen dominerede fra start til slut og nærmer sig hastigt Mads Hoe i toppen af mesterskabet. Han gjorde også god figur på Ring Djursland i fjor, så han må kunne mærke forventningerne fra alle sider.

Køreren med hjemmebanefordel hedder Magnus Pedersen, men han har fortsat til gode rent faktisk at opleve fordelen ved at køre på hjemmebane. De sidste to sæsoner har punkteringer og motorproblemer endt med at koste ham dyrt på Ring Djursland. Måske tredje gang er lykkens gang?

Til fleres frustration er der også en tredje kører, som ikke bør overses når en potentiel vinder skal findes. Mads Hoe har flere gange før været irriterende hurtig på Ring Djursland i sin Formel 5-bil, og som aktuelt mesterskabsførende er det ikke utænkeligt, at han har planer om at kæmpe for et godt resultat.

Selvom de tre navne er gode valg, bør kørere som Lærke Rønn Sørensen, Marius Kristiansen, Sebastian Bach og Louis Leveau ikke glemmes. Alle tre har leveret fine resultater i starten af sæsonen og har for længst vist, at de kan være med hvor det gælder.

En ny kører får også debut i denne weekend. Polske Gustaw Wisniewski supplerer sin sæson i det spanske Formel 4-mesterskab med sæsonens sidste fire løb hos STEP Motorsport.

Med 15 biler til start i weekendens afdeling af mesterskabet er der lagt op til gode kampe og masser af talentudvikling, når Ring Djursland slipper formelbilerne løs på de 1.750 meter asfaltbane.

Følg med på Youtube-kanalen Dansk Motorsport Live søndag, når Nordic 4 kører løb klokken 09.00 og 14.45.

Del nyheden
Facebook
Twitter
Email