Ingen kunne røre Mads Hoe på Ring Djursland

Klassens erfarne kører løb med alle tre heatsejre, mens konkurrenterne forsøgte at hægte sig på ham.

Alle ved det. Det står ikke til diskussion – Ring Djursland er og bliver Mads Hoe’s yndlingsbane. Og man skal stå meget tidligt op for at vinde over ham på den lille og kuperede bane. Med en sejr i første heat efterfulgt af en imponerende opkørsel i andet heat var det ikke til nogens overraskelse, da han ganske problemfrit sikrede endnu en sejr i weekendens sidste heat.

Det var uden tvivl sejren i det andet heat, som vakte mest opsigt. Fra ottende startplacering kæmpede Mads Hoe og den efterhånden godt tilkørte Formel 5-racer frem til fjerdepladsen på de tre første omgange, og få omgange efter havde han lagt sig i front af feltet, hvorefter han ikke så sig tilbage.

Mesterskabsrivalen Mathias Bjerre Jakobsen kørte en mere anonym løbsweekend og sørgede med tre tredjepladser for at hente et stabilt antal point ind til mesterskabskampen, omend Mads Hoe atter trækker fra i stillingen.

Til gengæld er det en glad og lettet Magnus Pedersen, som i sin tredje sæson endelig kan tage fra hjemmebanen uden et eneste problem i weekenden. Han tager hjem til Ryomgård med tre andenpladser.

Som i de forrige løb var der igen masser af kamp mellem teamkammeraterne Louis Leveau og Marius Kristiansen. I hvert heat kunne man se de to kamphaner ligge tæt og skiftes til at overhale hinanden. I søndagens første heat var også Sebastian Bach med i kampen, men det endte med at koste ham en defekt frontvinge – han præsterede dog at køre sig til en sjetteplads på trods af skavanken.

Marcus Terkildsen udmærkede sig i søndagens første heat, da han startede i pole position og holdt sig forrest i næsten to omgange, før Magnus Pedersen slap forbi. Siden faldt Marcus tilbage til sjettepladsen, men hele heatet forsvarede han sig mod angreb fra mere erfarne kørere. Så godt gik det ikke i finaleheatet, hvor han måtte undvige Alexia Danielsson og selv ramte autoværnet med et ødelagt hjulophæng som følge heraf.

Klassens nye kører, Gustaw Wisniewski, havde god fart i sin bil på trods af de begrænsede træningsmuligheder og rundede weekenden af på en femteplads.

Om tre uger er Nordic 4-feltet igen samlet, når femte afdeling af mesterskabet køres på Falkenberg Motorbana i Sverige, hvor banen igen deles med Formula Nordic-feltet.

Del nyheden
Facebook
Twitter
Email