Mesterskabsførende Malthe Jakobsen skal repræsentere Danmark

Renault Formel 4 Danmark er stolte af at have en kører med i første udgave af FIA Motorsport Games. Vi har modtaget denne meddelelse fra Jakobsen Motorsport: 

Når det internationale bilsportsforbund, FIA, i starten af november måned afholder første udgave af FIA Motorsport Games – en slags OL for racerkørere – bliver det med stor sandsynlighed med Malthe Jakobsen som dansk repræsentant i Formel 4-klassen. Dansk Automobil Sports Union (DASU) har udvalgt den fremadstormende thy’ske racerkører til at bære Dannebrog.”

Malthe får et tilskud fra DASU, men skal altså selv ud at finde nogle penge for at deltage. Vi tror dog nok at den unge thybo skal klare den opgave også, han har før bevist at han ved hvordan man får lavet gode aftaler med sponsorer. Vi ønsker naturligvis Malthe al mulig held og lykke, og vi vil følge ham på tætteste hold her hjemme fra.

FIA Motorsport Games bliver kørt på Vallelunga-banen nær Rom i weekenden 1-3. november 2019 – åbningsceremonien foregår stilfuldt midt i Rom, hvor kørerne præsenteres i historiske omgivelser ved Colosseum.

Læs mere her: https://malthejakobsen.dk

Del nyheden
Facebook
Twitter
Email