Ring Djursland – DM7

Hold NU kæft – sikke en weekend!

Vi fik jo faktisk svar på vore spørgsmål. Ikke alle svar faldt i lige god jord hos alle, men sådan er racing så fedt og samtidig så ubarmhjertigt.

Vi fik fundet en mester i Formel 4, selvom det holdt hårdt. Vi fik også en rookiemester i Formel 4, og selvom konkurrencen ikke har været hård på det sidste, så har det ikke betydet at Malthe Jakobsen har ligget på den lade side.

Malthe fik vist hele den danske motorsportsverden, at han har fundet en god opskrift. Vedholdenhed, tålmodighed, vilje og ikke mindst en god portion nordjysk beskedenhed. Han fik sat alle andre i Formel 4 til vægs i lørdagens tidtagning, hvor han satte hurtigste tid.

I løbet af weekenden fortsatte han de flotte takter med to 3. pladser og en 5. plads. Han satte dermed en tyk streg under sit store talent.

Mr. Automatic – Casper T. Hansen, Formel 4 mester 2018

Mesteren er fundet!

Weekendens største overskrift må dog tilskrives Casper T. Hansens mesterskab. Der var lagt op til at Casper kunne sikre sig mesterskabet inden sidste afdeling. Der var dog lige en anden Casper der havde besluttet sig for at blande sig i festlighederne. Casper Pilgaard lå inden weekenden indenfor rækkevidde af mesterskabet, hvis ellers tingene flaskede sig for ham. Og Casper Pilgaard havde tænkt sig at køre sin chance. Han satte derfor 2. hurtigste tid i tidtagningen, foran netop Casper T. Hansen. Og da heat 1 blev sat igang strøg han afsted som lyn og torden. Casper T. Hansen er dog kendt som den danske udgave af Mr. Automatic. 

Raceren med nr. 4 blev sat på high speed og Casper T hentede langsomt men sikkert Casper Pilgaard. Med 6 omgange igen satte han angrebet ind, men Pilgaard afviste ham flot. På 12. Omgang fik Casper T. Hansen dog held af sin vedholdenhed. For enden af langsiden fulgte de to hinanden rundt i svinget, og Casper T. kom ud med mest moment. Herfra var han urørlig.

Flot weekend af Casper Pilgaard

Pilgaard viste fightervilje – og fair kørsel.

Casper Pilgaard er, uden at lyve weekendens store oplevelse. For han lagde sig ikke ned. Han kørte sin chance til det yderste – og på flotteste vis. I heat 2 vandt han heatet med Casper T. som P4. Det betød at Casper T. Hansen skulle blive nr. 5 i sidste heat for at sikre sig mesterskabet. Det så lovende ud, da han skulle starte som P2, bag netop Casper Pilgaard. 

Igen stak Pilgaard af og gjorde sit til spændingen. Men han kunne ikke holde Mr. Automatic bag sig, og på 5. omgang strøg Casper T. Hansen forbi ham, samme sted som i heat 1. Derefter cruisede han sejren hjem, og kunne modtage en velfortjent hyldest fra teamet, far Michael og ikke mindst hans eget heppekor. Missionen der startede i det tidlige forår, om at kunne hylde sin mor, der tabte til kræften, var nu endelig fuldført. Sammen med Team FSP, Kræftens Bekæmpelse og en fantastisk opbakning i baglandet, kunne han endelig sætte flueben ud for opgaven. 

Weekenden bød dog også på dramatik ud over mesterskabskampen. Sidst da feltet var på Djursland fik Jonas Lindhard en flot sejr, og han var kommet for at lave en reprise. Desværre gik det ikke som forventet. Udfordringer med materiellet gav ikke Jonas de bedste betingelser, og han sluttede med en P5, en diskvalifikation og en P4. Skuffende weekend for den sympatiske nordjyde.

Valdemar Eriksen fik fundet mere fart frem.

Spændingsmomenter er flyttet – men bevaret!

Naboen Valdemar Eriksen fik til gengældt vist fine takter, og det ser ud til at der er fundet ekstra fart i den grønne racer. Og med 75 point at køre om i finalen så er løbet om de sidste to podieplaceringer tæt. Casper Pilgaard, Aske Nygaard Bramming, Valdemar Eriksen og Jonas Lindhard har alle chance for at ende på P2, eller P3. Så spændingen er slet ikke overstået.

Mads Hoe, gjorde det klart at han har tænkt sig at vinde mesterskabet.

I Formel 5 fik Mads Hoe en fantastisk weekend. Martin Harritz, der ligger lige bag ham i mesterskabet, viste ellers flot kørsel, og satte hurtigste tid af alle i tidtagningen. Han lavede dog en tyvstart i heat 1, og derved slap Mads Hoe forbi. I heat 2 startede Martin igen forrest, men måtte igen slippe Mads forbi. Og i heat 3 ville intet lykkes for Martin. Han er nu 47 point efter Mads, og skal have heldet på sin side, for at sikre sig mesterskabet. Han kan måske sætte sin lid til at Lucas Daugaard kan kile sig imellem de to. Lucas er nemlig for alvor blevet en trussel, og han er virkelig en man skal holde øje med. Han har kørt fantastisk flot i 2. halvdel af sæsonen.

Lucas er blevet en alvorlig trussel for de forreste.

Nu er der 14 dage til finalen. Vi anbefaler at alle motorsportsinteresserede booker en billet til Jyllandsringen, for det bliver vildt….!!

Del nyheden
Facebook
Twitter
Email