Sammen løfter vi formelsporten i Danmark!

Positivt informationsmøde for Formel 5 kørere i Racehall, Aarhus.

Lørdag. d. 17/2 var der indkaldt til informationsmøde for Formel 5 kørere. Mødet var indkaldt af DASU og Renault Formel 4 Danmark og skulle belyse de nye tiltag og muligheder der er i det nye samarbejde mellem de to klasser. Det blev et rigtig godt møde. Der var fremmødt ca 25 personer, der alle synes godt om det nye tiltag.

Efter velkomst af promotor Peter Utoft, fik Jonas Waldgren fra DASU´s Banesportsudvalg ordet. Han fortalte om DASU´s bagtanke med beslutningen om at Formel 5 klassen afvikler deres løb sammen med Renault Formel 4 Danmark. Der arbejdes også pt på at udvikle et Nordisk mesterskab både i F4 og F5 regi, også med denne nye afviklingsform.
Formel 5 informationsmøde. Formel 4 og Formel 5
Efter et års erfaringer med F4 i Danmark har Renault Formel 4 Danmark fået sammensat en løbsserie der ser rigtig godt ud. Og tilbuddet har mange fordelagtige muligheder. Et af de nye tiltag er, at der vil være TV dækning til alle danske løb, og live-tv fra finaleheats. Derudover kommer liveinterviews streamet på de sociale medier, dækning på Facebook, Instagram osv. Der vil være en journalist der leverer billeder, pressemeddelelser og laver kørerpræsentationer, og andet presserelateret arbejde.

Der vil også blive støtte til de enkelte teams pressefolk, bestående i seminarer i marketing og pressearbejde. Mesterskaberne vil være adskilt som i 2017. Men udvides nu med præmier og et rookiemesterskab i begge klasser, og et teammesterskab. Der vil meget snart komme flere detaljer om samarbejdet.

Hovedbudskabet fra mødet var samhørighed og enighed om at få givet formelsporten gode levevilkår – og det får de med dette samarbejde. Så hvis du endnu ikke har besluttet dig, så tøv ikke – Renault Formel 4 Danmark og Formel 5 Danmark står klar med den fedeste racingoplevelse!

Del nyheden
Facebook
Twitter
Email