Fire løb venter Formel 4-kørerne på Ring Djursland

Sommerpausen er slut for formeltalenterne. I weekenden byder Ring Djursland velkommen til en varm weekend med hele fire løb på programmet.

De unge kørere har for alvor fået udfordringer på skoleskemaet efter en velfortjent sommerpause. Det er nemlig ikke muligt at træne på Ring Djursland udenfor løbsweekender, så for halvdelen af feltet betyder det at de lørdag morgen oplever banen for første gang.

Det gælder dog ikke for Sebastian Gravlund, som fik sin Formel 4-debut sidste efterår med Team FormulaSport og dermed allerede har en hel weekends erfaring på den 1750 meter lange bane. Måske er det lige præcis dén forskel, han har brug for, hvis han skal hente vigtige point på Julius Dinesen i den grønne STEP-racer.

En anden udfordring er også kommet med i rygsækken til løbet på den kuperede bane. I stedet for de vanlige tre heat skal kørerne i denne weekend på banen i hele fire heat. Det betyder flere point at kæmpe om – og at dækkene skal holde i længere tid. Og så i en weekend, hvor temperaturen forventes at ligge på den høje side af 25 grader.

I løbet af sommeren har flere kørere været afsted for at træne i Formel 4-racerne, mens en enkelt har været på en afstikker til noget helt andet. Peter Henriksen var i den forgangne weekend på deltagerlisten i Copenhagen Historic Grand Prix i Legend Car Cup-feltet, hvor han sikrede en tredjeplads blandt Old Boys-kørerne som bedste resultat i et tætpakket felt.

Blandt Formel 5-kørerne er Mads Hoe endnu en gang tilbage i feltet, ligesom klassens veteran, Niels Ejnar Rytter, også har lagt i ovnen til en god weekend på Ring Djursland. En enkelt debut bliver det også til; Oliver Kratsch stiller op i sin Mygale SJ07 for Hoe Motorsport.

Top 5 inden weekendens afdeling af mesterskabet på Ring Djursland:

  1. Julius Dinesen – STEP Motorsport
  2. Sebastian Gravlund – Team FormulaSport
  3. Magnus Falk Pedersen – MP Motorsport
  4. Mika Abrahams – FSP
  5. Victor T. Nielsen – STEP Motorsport
Del nyheden
Facebook
Twitter
Email