Juju vender tilbage

Tre løb på de danske baner var ikke helt nok for de japanske Juju Noda, der sidste år valgte det danske Formel 4-mesterskab som startpunktet for sin internationale karriere. Efter oprindeligt at have satset på et år i det amerikanske Formel 4-mesterskab er Juju klar til en – forhåbentlig – fuld sæson på de danske baner.

“Det var en svær beslutning at trække mig fra det amerikanske mesterskab, for jeg er overbevist om at jeg kunne have gjort god figur i serien. Men jeg er glad for beslutningen om at vende tilbage til Danmark”, fortæller Juju Noda om sin beslutning.

Juju Noda er klar til en ny sæson i Formel 4. Foto: Noda Racing Academy

I fjor var den japanske teenager hurtigste kører i tidtagningen i alle tre løb. Og spørger man hende til målet for sæsonen, kommer svaret lynhurtigt – det er nemlig at tage titlen.

“Jeg glæder mig enormt til at jagte mesterskabet sammen med mit stærke og pålidelige team, som også skabte vejen for gode resultater sidste år – og samtidig kommer jeg til at tage vigtige skridt imod mine 2022-planer i løbet af sæsonen”, fortæller Juju Noda, som er datter af den japanske tidligere F1-kører, Hideiki Noda, som også fungerer som teamchef i det japanske Formel 4-team.

Juju Noda og resten af Formel 4-feltet tager hul på 2021-sæsonen i den kommende weekend på Padborg Park.

Del nyheden
Facebook
Twitter
Email