Kærlighed, støvskyer, og nye ansigter på Padborg Park

Renault Formel 4 Danmark - Malthe Jakobsen

Der var alle mand af huse til sidste testdag inden sæsonåbningen på Padborg Park i den kommende weekend.

Og der var et par stykker der måske skulle have skiftet underbukser, efter dagens test.

Både Malthe Jakobsen og Aske Nygaard Bramming brugte nemlig lidt mere af banen end godt var. Og det resulterede i et par nervøse fædre. Begge chauffører var dog uskadte. Malthe Jakobsen var den chauffør der slap billigst. På vej ud på den korte langside tabte han bilen i Audikurven. Det betød at han røg med bagenden ud i sandet. Han undgik dog autoværnet, og kunne køre videre.

Anderledes gik det for Aske, der på nøjagtig samme sted, kom for bredt og hurtigt ind i Audikurven. Han tog en tur i sandkassen, og endte i autoværnet. Det betød en ærgerlig pause for Aske, mens mekanikerne havde rigeligt at se til med både støvsugere, og skruenøgler.

Dagen bød også på et par nye ansigter i klassen, da Magnussen Racing Experience igen i år stiller med 2 biler. Den ene er unge Frederik Kikkenborg, der med sine kun 14 år har samme alder som Malthe Jakobsen, som de to yngste i klassen. Ud over Frederik stiller også 21 årige Brad Diaz fra Hong Kong til start i klassen for Magnussen Racing Experience. Han er dermed alderspræsident i klassen. Brad har tidligere kørt Formel Renault, og Formel Ford i udlandet.

Der var flotte tider over hele linien og det var tydeligt at folk så hinandens tider an. Det tegner tæt i klassen i år, og det er bare fedt. 

Masser af god stemning, flot solskin og hele 20 grader i Padborg. Og det var tydeligt at mærke på stemningen, at sæsonen er ved at være igang. Nu mangler det kun at blive d. 21/4 – og det er lige om lidt! Vi ses i Padborg i weekenden.

Renault Formel 4 Danmark

Del nyheden
Facebook
Twitter
Email