Leveau er klar til en fuld sæson i Nordic 4

Med en halv sæsons erfaring i bagagen er Louis Leveau klar til start, når Nordic 4 i weekenden kører første afdeling af 2024-mesterskabet.

Den 14-årige racerkører, der er opvokset i Spanien, fandt også passionen for motorsport i det sydlige Europa. Og herfra gik det stærkt:

– Der lå en gokartbane med udlejningskarts tæt på, hvor jeg gik i skole, og på et tidspunkt fik jeg lov at prøve at køre … og så var jeg bare tændt. Heldigvis bakkede min familie op om min drøm om at køre racerløb, så jeg fik muligheden for at komme ud og køre rigtig kart, fortæller Louis Leveau, som siden da har vundet adskillige løb og mesterskaber i Spanien.

Nu er tiden så kommet til Nordic 4, og det sker som led i planen om på sigt at nå til motorsportens absolutte top, Formel 1. Målsætningen er at gøre sig gældende i Formel 3 og Formel 2 for at få chancen i Formel 1, men inden da er der et Nordic 4-mesterskab som skal vindes.

Satsningen sker hos det erfarne FSP-team, hvor Louis også kørte de sidste tre løb i fjor. Tekniske problemer ødelagde chancerne for et godt resultat, men i år ser Louis frem til et godt samarbejde:

– Jeg glæder mig meget til at komme i gang med 2024-sæsonen. I karting plejer vi allerede at være i gang med Winter Cup og den slags i januar måned, så det har været en lang ventetid for mig, siger han og fortsætter:

– Sidste år udgik jeg i en for stor del af de tre løb, jeg deltog i, så jeg fik ikke helt det udbytte, som jeg gerne ville have haft. Nu er bilen klargjort til sæsonen, og jeg satser stærkt på at være med i kampen om mesterskabet – også selvom jeg kun er 14 år og ikke har samme erfaring med bilen, som et par af konkurrenterne, siger han.

Om Louis Leveau får startet sæsonen stærkt i weekendens løb, kan du se live, når løbene vises på Youtube-kanalen Dansk Motorsport Live.

Del nyheden
Facebook
Twitter
Email