Mathias Bjerre Jakobsen kører Formel 4 med Team FormulaSport

Den 16-årige gokartkører skifter til foråret de europæiske gokartbaner ud med danske og svenske racerbaner, når han får sin debut i det danske Formel 4-mesterskab.

Mathias Bjerre Jakobsen har i de seneste sæsoner kørt flotte resultater hjem i europæisk karting, men nu er tiden inde til karrierens næste skridt. Og det er et skridt, som bliver taget med erfarne kræfter i formelracing:

– Jeg blev anbefalet at tage en snak med Team FormulaSport, og der var god kemi med det samme. Henrik Jacobsen har drevet racerteamet siden før jeg blev født, og jeg føler mig i virkelig gode hænder til min første sæson i formelbil, siger Mathias Bjerre Jakobsen, som er født og opvokset i Vallensbæk.

Mathias Bjerre Jakobsen fandt sig godt til rette i Formel 4-cockpittet. Foto: Formel 4

Henrik Jacobsen glæder sig over at have fået endnu et lovende talent på plads til den kommende sæson:

– Mathias imponerede mig, da jeg mødte ham første gang: Han ved godt, hvad han vil og hvordan, han vil have tingene. Jeg oplevede ham også på Formel 4-testdagen i efteråret, og her viste han rigtigt gode takter, så jeg er overbevist om, at der er noget godt i vente for ham, siger teamchefen.

– Jeg er glad for at have Mathias med på holdet, og sammen med Theodor tror jeg på at vi har et godt line-up til sæsonen. Vi kommer i hvert fald til at gøre hvad vi kan for at give begge kørere de bedste forudsætninger for at gøre det godt.

Del nyheden
Facebook
Twitter
Email