Mexikansk kartingtalent debuterer i dansk Formel 4

Jesse Carrasquedo Jr. følger i hjulsporene på Juju Noda og Emmo Jr. Fittipaldi, når han senere i år får sin Formel 4-debut i det danske mesterskab.

Den mexikanske kører har valgt at bruge den danske talentklasse som første skridt på vejen mod de internationale formelklasser. 2021-sæsonen bliver for hans vedkommende en blanding af europæiske gokartløb og en række testdage og løb i Formel 4.

Formel 4-debuten kommer dog først på tale når F4-feltet kører tredje afdeling af mesterskabet på Sturup Raceway. Jesse fylder først 14 år den 27. april, så han kan lige præcis ikke nå at starte sæsonen med resten af feltet på Padborg Park den 24-25. april.

“Det er sjovt at vi i dansk Formel 4 kan tiltrække talenter fra udlandet. Vores små, tekniske baner kombineret med den lave aldersgrænse gør det muligt at lære rigtig meget, før karrieren går videre til de større mesterskaber – og for de danske kørere giver de internationale kørere en god mulighed for at lære endnu mere ude på banen”, fortæller promotor Alex Stubberup Frederichsen.

Sæsonen i det danske Formel 4-mesterskab starter på Padborg Park den 24-25. april.

Del nyheden
Facebook
Twitter
Email