Renault Formel 4 Danmark er på Motorshow i Herning

I weekenden 8.-10. februar afholdes Motorshow 2019 i Messecenter Herning – og Renault Formel 4 er med. 

 

Du finder os i Hal C, hvor vi deler stand med DASU/FSP – F4 Academy. Her vil også være repræsentanter for Formel 5 Danmark (F4 Light), der igen i år kører sammen med Formel 4 klassen.

Så hvis du overvejer at køre Formel 4 eller Formel 5 – eller hvis du allerede ved du skal køre, så kig forbi. Vi er klar med en god snak om det at køre formelbil. Vores presseteam vil lave billeder og videointerviews af nye kørere, og interesserede kørere, så tag din køredragt og din hjelm med, og få fede billeder med gratis.

Vi har kaffe på kanden og i løbet af weekenden vil der være konkurrencer med fede præmier. 

Hovedlinjerne i DASU F4 Akademi er nu klar. Deltagere i DM Formel 4 2019 tilbydes gratis deltagelse. Programmet finpudses stadig, men i hovedtræk ser det ud som nedenstående. Akademiet gennemføres i samarbejde med FDM og DTC.

Program 2019

I sæsonen 2019 tilbydes følgende program:

       Februar 2019:              2 dages Race Camp med base i Silkeborg. Varieret program med vægten lagt på fysisk træning og forberedelse, ernæringslære, teambuilding etc. 

       Marts 2019:                 Medietræning og sponsorpleje, varighed 1 dag. 

       April 2019:                   Testdag på FDM Jyllandsringen

       Medio 2019:                Testdag på FDM Jyllandsringen

 

Deltagelse i ovenstående er gratis med undtagelse af bespisning, for deltagere i Renault Formel 4 DK og Renault F4 Light (Formel 5) i 2019. Seneste tilmeldingsfrist er 6. februar 2019.

Deltagerne har endvidere mulighed for at tilkøbe Vo2-test og individuelt træningsprogram ved DASU fysiske træner Dennis Wounlund.

Tilmelding sker til Bo Baltzer Nielsen på mail: bbn@dasu.dk

 

Vi ses i Herning d. 8.-10. februar!

Del nyheden
Facebook
Twitter
Email