Sebastian Gravlund tager de danske løb med

Som supplement til deltagelsen i det spanske Formel 4-mesterskab deltager Sebastian Gravlund også i fem afdelinger af det danske mesterskab. 

Efter to løb i Danmark sidste år havde den 16-årige københavner ellers sat sigtet mod sydligere himmelstrøg sammen med MP Motorsport. Muligheden for at føje yderligere fem løb til kalenderen var dog for god til at lade passere:

– Det er en fed mulighed for mig at få så meget køretid i min første fulde sæson i Formel 4. Det giver en masse kilometer bag rattet og gode erfaringer som jeg kan tage med mig, siger Sebastian Gravlund, der som i fjor vil køre for Team FormulaSport. 

Selvom bilerne i det spanske mesterskab til denne sæson er blevet udskiftet til den helt nye Tatuus-model med halo og en anden motortype og dermed er en helt anden bil end den Mygale, som bruges i Danmark, er Sebastian Gravlund ikke i tvivl om at erfaringerne kan videreføres:

– Det er to forskellige biler, men på dette tidspunkt i min karriere kan jeg stadigvæk lære meget køreteknik, som kan bruges uanset hvilken bil jeg kører i. Og så ser det danske mesterskab ud til at blive rigtig konkurrencedygtigt, så jeg glæder mig til at køre noget godt race herhjemme!

Sebastian Gravlund deltager i alle løb pånær anden afdeling på Sturup Raceway, hvor der er sammenfald med et løb i det spanske mesterskab. 

Del nyheden
Facebook
Twitter
Email