Talenterne fortsætter udviklingen på FDM Jyllandsringen

Anden afdeling af Nordic 4-mesterskabet køres ved den midtjyske racerbanes åbningsløb i weekenden.

Kørerne har kun lige fordøjet indtrykkene efter årets første løb på Padborg Park, inden de igen har sat kursen mod en racerbane. Nu er styrkeforholdet nogenlunde på plads kørerne imellem, men kan det holde ved på FDM Jyllandsringen?

STEP Motorsport’s Mathias Bjerre Jakobsen var stærkt kørende i både træning, tidtagning og det indledende heat, som han vandt. I finaleheatet var han suveræn, men en teknisk defekt satte ham ud af spillet og sikrede i stedet Mads Hoe sejren og mesterskabsføringen med to heatsejre.

Marius Kristiansen var nok den kører, som gjorde mest væsen af sig i årets første løb. Først med en spektakulær afkørsel, da han ramte Mathias Bjerre Jakobsens baghjul og blev sendt i luften bare en enkelt omgang inde i første heat – og siden med imponerende opkørsler fra feltets bagerste ende og helt frem til en podieplacering i finaleheatet. FDM Jyllandsringen har han prøvet før og kalder den for sin hjemmebane, så noget kan tyde på, at vestjyden satser på at lave et godt resultat.

Blandt debutanterne var det endnu en kører fra STEP Motorsport, der satte dagsordenen i Sønderjylland. Og efter et par effektive testdage på FDM Jyllandsringen skal man nok forvente at se Sebastian Bach kæmpe med om placeringerne blandt de fem bedste. Men han får konkurrence. Ikke kun af teamkammerat Lærke Rønn Sørensen, men også FSP’s Louis Leveau og sidste års vicedanmarksmester, Magnus Pedersen, der efterhånden har opnået veteranstatus i den danske formelbilsklasse.

Takket være Racecraft Driver Academy-teamet er der igen i denne weekend debut til nye kørere, når Carl Pramming og Lau Gerner Knudsen stiller til start for det nye formelteam. Og så er der i øvrigt gensyn til en af feltets loyale kørere, Line Sønderskov, der støder til Formel 5-feltet på Jyllandsringen, hvor det også bliver spændende at se, om Mads Kjelde Larsen fortsat kan matche det høje tempo fra læremester Mads Hoe.

Træning, tidtagning og første heat køres lørdag, mens de to sidste løb køres søndag. Vejrudsigten lover tørvejr og sommerlige temperaturer, så der kan kun opfordres til at tage turen til Silkeborg for at se med live, når de danske racertalenter sætter fart på udviklingen.

Del nyheden
Facebook
Twitter
Email